Літній номер вийшов м'ясним

Ви дізнаєтеся і про ситуацію на ринку, і про те, хто виробляє м’ясо преміум, і про утримання, годування та актуальні технології у м’ясному бізнесі.

Звісно, є матеріал і для інших напрямків галузі. Читайте, насолоджуйтеся, знаходьте для себе корисну інформацію. Хорошого літа!

 

  • Cтан та перспективи ринку виробництва м’яса в Україні та світі
  • Мраморные стейки, каре ягненка и другие деликатесы от ПСП им. Шевченко – интервью с Тарасом Мазуром и Владимиром Метельским
  • Философия здоровья – основа нашего производства – интервью с Ириной Самойленко
  • Досвід заготівлі екстремального сінажу
  • Удосконалення характеристики раціонів жуйних 
  • Показники якості продуктів переробки соєвих бобів
  • Высокопротеиновый подсолнечный концентрат «Проглот»: ускоряет откорм животных, бережет их здоровье и экономит средства фермеров
  • Племрепродуктор із розведення овець дорпер ТОВ «ІЕК «ТОРГДІАЛ»
  • Технології годівлі супоросних свиноматок під час групового утримання
  • Аудит систем вентиляции и микроклимата для свинокомплексов
  • Свинарство без антибіотиків
  • Червоний кліщ – надзвичайна небезпека для птиці!
  • Сказ: епізоотична ситуація та заходи з метою її покращення
  • Уплив амарантової добавки в раціоні кролів на стан їхнього здоров’я та дієтичні властивості м’яса
  • Спірохетоз кролів