Читайте в №3 журналу

2 великі матеріали про досвід ведення м’ясного скотарства в Україні

Цей напрямок останнім часом набуває обертів.

Пропонуємо вашій увазі:

- Мясное скотоводство агрохолдинга «Мироновский хлебопродукт»

- Нова популяція м’ясного сименталу в зоні Українських Карпат

 

Досвід європейських колег

- Годівля тварин та контроль за якістю кормів та води 

- Благополуччя тварин 

 

Досі найактуальніші теми в Україні й поза її межами

- Ідентифікація тварин – практичний інструмент упровадження стандартів контролю 

- Безопасность продуктов питания в мире

- Человечество и пищевые ресурсы

 

Інші важливі проблеми для бізнесменів, галузевих спеціалістів

- Перевірка якості води в лінії напування птиці: спрощення й автоматизація контролю   

- Температурний режим вирощування свиней і сучасні системи охолодження       

- Сравнительная оценка репродуктивных качеств свиноматок белорусского заводского типа породы йоркшир различных линий в базовых хозяйствах республики

- Методи контролю та профілактики ендопаразитів великої рогатої худоби в органічному тваринництві

- Цефалоспорини четвертого покоління – термінова допомога ветлікарям України

- Сучасні тенденції застосування препарату «Трифузол» 1 % у птахівництві

 

І роздуми козівників на тему:

- Навіщо коза сучасній українській родині?

 

Насолоджуйтесь номером, заряджайтесь інформацією!